Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazın dolu yağdığını görmek

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, onlarla ayrı düşeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendinden emin adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yazın dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada yazın dolu yağdığını görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hüsrana uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazın ortasında kar yağdığını görmek iş yeri sahibi olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Rüyada yazın mont giymek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada yazın ortasında kar görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada yazın soba yakmak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazın kazak giymek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments