Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri dolu yağdığını görmek

Rüyada iri dolu yağdığını görmek

Rüyada iri dolu yağdığını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayır duaları alacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada iri dolu yağdığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek bahtın açılacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada iri dolu görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada üzerine dolu yağdığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, mutsuz olacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine dolu yağdığını görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada başına dolu yağmak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments