Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yağmur dolu yağdığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada dolu ve yağmur yağdığını görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek zor günlerin yaşanacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada büyük dolu yağdığını görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına dolu yağdığını görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük dolu yağdığını görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, her nimetin lezzetine varacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments