Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel içinde yürümek

Rüyada sel içinde yürümek

Rüyada sel içinde yürümek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, sorunsuz geçeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sel içinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi olmadık tartışmaların içerisine giren kişilerle aynı vagona binmeniz sıkıntı yaratabilir.

Rüyada selin içinde yürümek ev taşımaya, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet eder.

Rüyada sel içinde yürümek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada selde yürümek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada sel sularında yürümek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına işarettir.

Rüyada sel içinde kalmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada selin içinden geçmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada selin içinde yüzmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde kalmak artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments