Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin içinde yürümek

Rüyada selin içinde yürümek

Rüyada selin içinde yürümek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yoğun duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin içinde yürümek gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada sel içinde yürümek hayal kırıklığına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada selin içinde yürümek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine alamet eder.

Rüyada selde yürümek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel sularında yürümek sıkıntıların sona ereceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Rüyada selin içinde yüzmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde sel görmek tövbelerinin kabul olacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, karşılıksız bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada selin içinde kalmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada selin içinden geçmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments