Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin içinde kalmak

Rüyada selin içinde kalmak

Rüyada selin içinde kalmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada selin içinde kalmak gördüyseniz:

  • Sevdikleriniz sizden ilgi bekliyor.

Rüyada sel içinde kalmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işarettir.

Rüyada selin içinde kalmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işaret eder.

Rüyada sel altında kalmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sıhhat kazanacağına delalettir.

Rüyada selde kaldığını görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına delalet eder.

Rüyada selin ortasında kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, zaferler kazanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada selin altında kalmak insanları kıracağına ve üzeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selde kalmak mal ve para kazanılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada sel içinde yürümek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments