Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel içinde kalmak

Rüyada sel içinde kalmak

Rüyada sel içinde kalmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada selin içinde kalmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret eder.

Rüyada sel içinde kalmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Rüyada sel altında kalmak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada selde kaldığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinin yolundan çıkacağına inanılır.

Rüyada selin ortasında kalmak variyetini çoğaltacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada selin altında kalmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, çok para kazanılacağına inanılır.

Rüyada selde kalmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çok sevineceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada selin içinde yüzmek yetki sahibi olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments