Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin içinde yüzmek

Rüyada selin içinde yüzmek

Rüyada selin içinde yüzmek çok büyük başarılara kavuşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, insanların güvenini kazanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada selin içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Rüyada selin içinde yüzmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada selde yüzdüğünü görmek adım atarken çok zorlanacağına, karanlıkların aydınlanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada selde yüzmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada selin içinden geçmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kişinin geri planda kalacağına, kişinin kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada selin içinde kalmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada selin içinde yürümek kısmetlerinin her daim açık olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, elinin dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel içinde yürümek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bereket ve zenginlik olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments