Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin içinden geçmek

Rüyada selin içinden geçmek

Rüyada selin içinden geçmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazancın her daim artacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, hatalarından erken döneceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin içinden geçmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Rüyada selin içinden geçmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel suyundan geçmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden geçmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine işaret eder.

Rüyada selin içinde yüzmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, ticaret ehli kişi olacağına yorulur.

Rüyada selin içinde yürümek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işarettir.

Rüyada selin içinde kalmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel içinde yürümek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments