Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kurbağa görmek

Rüyada evin içinde kurbağa görmek

Rüyada evin içinde kurbağa görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, iyi hissedileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek işinde zarar edeceğine, sorunların atlatılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek dinden çıkacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments