Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde kurbağa görmek

Rüyada su içinde kurbağa görmek

Rüyada su içinde kurbağa görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, rakiplerinin üzüleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işaret eder.

Rüyada su içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada su içinde kurbağa görmek istediği gibi hareket edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ayrılanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok hayır duası alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek önemli sorumluluklar alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments