Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde kurbağa görmek

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada su içinde kurbağa görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, onu yalnız bırakmayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, markasını duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments