Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda ise çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok daha fazla adım atacağına delalet eder.

Rüyada kavanoz içinde bal görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Rüyada kavanoz içinde yılan görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kavanoz içinde su görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada kavanoz içinde balık görmek içinin huzurla dolacağına, işinin başına geçeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kavanoz içinde bebek görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozun içinde balık görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine rivayet eder.

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments