Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde kurbağa görmek

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek bol bol hayır duası alınacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, geleceğine alamet eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işarettir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, rakiplerine karşı fark atacağına alamet eder.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çok sağlıklı olunacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek yeni bir başlangıç yapmaya, iş hayatında günah işleyeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments