Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütün içinde kurbağa görmek

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, alışveriş yapacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Rüyada sütün içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Banka işlemleriniz gecikmeli olabilir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek büyük düşüneceğine, düzenin kurulacağına, dertleşerek moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde kurbağa görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments