Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde kurbağa görmek

Rüyada ev içinde kurbağa görmek

Rüyada ev içinde kurbağa görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek işlerinin yaver gideceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, ayıplı yolara sapacağına delalet eder.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek zenginliğini kaybedeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret etmektedir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde kurbağa görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments