Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, üstün başarılar alacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek aynı karşılığı alamayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işarettir.

Rüyada temiz suyun içinde olmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde temiz su görmek Allah katında yükseleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada temiz su içinde olmak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sevindirici şeyler duymaya rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments