Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kertenkelesi görmek

Rüyada su kertenkelesi görmek

Rüyada su kertenkelesi görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, düşman malından yemeye, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kertenkelesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi koşullarınızı ortaya koyarken, karşı tarafın da kendi koşullarında ısrarcı olacağını unutmayın.

Rüyada su kertenkelesi görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kertenkele görmek gözyaşına boğulacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, büyük mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işlerin çığırından çıkacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kertenkele yakalamak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments