Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hırsızlık yapacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hayatının iplerini eline alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele gördüyseniz:

  • Şu an bunu anlamanız çok kolay olmasa bile, çok yakında ne demek istediğimi anlamanız daha kolay olabilir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek zarar göreceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yatakta kertenkele görmek bir sebeple çok zorlanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Rüyada yatağın altında kertenkele görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kertenkele görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalettir.

Rüyada renkli kertenkele görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalettir.

Rüyada yavru kertenkele görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments