Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek kertenkele görmek

Rüyada böcek kertenkele görmek

Rüyada böcek kertenkele görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada böcek kertenkele gördüyseniz:

  • Özel işlerinizi arka plana atmanızda fayda var.

Rüyada böcek kertenkele görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada kertenkeleden korkmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına inanılır.

Rüyada dişi kertenkele görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kertenkele görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments