Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kertenkele öldürmek

Rüyada büyük kertenkele öldürmek

Rüyada büyük kertenkele öldürmek zafer ve zenginlik getireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işarettir.

Rüyada büyük kertenkele görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek dua alacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, sıhhat kazanacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele öldürmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, getirisinden daha fazla olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments