Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kertenkele görmek

Rüyada çok kertenkele görmek

Rüyada çok kertenkele görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sayılacağına ve sevileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada çok kertenkele gördüyseniz:

  • Belli engellemelere rağmen aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada başkasının evinde kertenkele görmek hayata daha sıkı tutunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkele kovalamak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yavru kertenkele görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada siyah kertenkele görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele ezmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine delalettir.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılan kertenkele görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments