Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle merdiven çıkmak

Rüyada anneyle merdiven çıkmak

Rüyada anneyle merdiven çıkmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada anneyle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada anneyle merdiven çıkmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine inanılır.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada mavi merdiven çıkmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak geçimini daha rahat sağlayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden inip çıkmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, para ve zaman ayıracağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments