Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri inip çıkmak

Rüyada merdivenleri inip çıkmak

Rüyada merdivenleri inip çıkmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına yorulur.

Rüyada merdiven inip çıkmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, kazancın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada merdivenden inip çıkmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek daha pozitif biri olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments