Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla merdiven çıkmak

Rüyada arabayla merdiven çıkmak

Rüyada arabayla merdiven çıkmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak biraz olsun hafifleyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, şansının döneceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret eder.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak önemli kişi haline geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına delalettir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak rahat bir hayata başlayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak çaresizliğinin büyüyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments