Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada bina merdiveni çıkmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sonunda mutlu olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada binada merdiven çıkmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada bina merdiveni yıkamak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sıkıntılarının son bulacağına, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada bina merdiveni görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada bina üstüne çıkmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada binanın üzerine çıkmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments