Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, lüks içinde olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir merdivenden yukarı çıkmak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar merdivenlerden yukarı çıkmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden yukarı çıkmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak düşmanların çok üzüleceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir merdivenden çıkmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments