Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı merdivenden çıkmak

Rüyada karlı merdivenden çıkmak

Rüyada karlı merdivenden çıkmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler sonlanabilir.

Rüyada karlı merdiven çıkmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, çirkin amellere delalet eder.

Rüyada karlı merdivenden çıkmak belki ölümler görüleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada karlı merdiven görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivende kar görmek özel muamele göreceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada karlı merdiven inmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda merdiven çıkmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle merdiven çıkmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments