Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi merdiven çıkmak

Rüyada mavi merdiven çıkmak

Rüyada mavi merdiven çıkmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, rahata ereceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada mavi merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Rüyada mavi merdiven çıkmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, her anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenle çatıya çıkmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya inanılır.

Rüyada ölmüş birisiyle merdiven çıkmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden çıkmak geçineceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden çıkmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kırık merdiven çıkmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Rüyada birisiyle merdiven çıkmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments