Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden inip çıkmak

Rüyada merdivenden inip çıkmak

Rüyada merdivenden inip çıkmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevgi göreceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inip çıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada merdiven inip çıkmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivene inip çıkmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inip çıkmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments