Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, huzurunun yerinde olacağına, maddi gücünün artacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlayan duvar görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar çatlaması görmek bahtın açık olmasına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulur.

Rüyada çatlayan ayna görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada çatlamış topuk görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hem çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada cam çatlaması görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments