Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam çatlaması görmek

Rüyada cam çatlaması görmek

Rüyada cam çatlaması görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada cam çatlaması gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Rüyada çatlamış cam görmek ömrünün de uzun olacağına, yeni yollara girileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada camı çatlatmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada cam çatlatmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada cam çatlaması görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada camın çatlamasını görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ruhani önderlik yapacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, satışların düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ayna çatlaması görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çatlayan ayna görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments