Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı çatlamış ev görmek

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının biteceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir ortaklık kurulacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarı çatlamış ev gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek sözünde duracağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çatlayan duvar görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada duvar çatlaması görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Rüyada evi çatlamış görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Rüyada derme çatma ev görmek işlerin başına geçeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlamış bina görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments