Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlayan ayna görmek

Rüyada çatlayan ayna görmek

Rüyada çatlayan ayna görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kafasının karışacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına inanılır.

Rüyada çatlayan ayna gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada ayna çatlaması görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ayna çatlatmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlayan ayna görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada camı çatlatmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yarar sağlamayacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına tabir olunur.

Rüyada topuk çatlaması görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, bir süre belini doğrultamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi çatlamış görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, duygularını açığa vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments