Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları çatlamış ev görmek

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada duvarları çatlamış ev gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin kapanacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar çatlaması görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada çatlayan duvar görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi çatlamış görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada derme çatma ev görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada çatlayan bardak görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments