Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar çatlaması görmek

Rüyada duvar çatlaması görmek

Rüyada duvar çatlaması görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Rüyada duvar çatlaması gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada duvar çatlaması görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, maddi olarak çok kayıp vereceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek gülmeye hasret kalacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya yorulur.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlayan duvar görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, işindeki verimin artacağına, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada topuk çatlaması görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatlamış ayak görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlamış cam görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments