Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlayan duvar görmek

Rüyada çatlayan duvar görmek

Rüyada çatlayan duvar görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, onu borçtan kurtaracağına işaret eder.

Rüyada çatlayan duvar gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada duvar çatlaması görmek kişinin fena halde yanılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Rüyada duvarı çatlamış ev görmek yeni işler alacağına, yaşamının da düzene gireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Rüyada çatlayan duvar görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, merdiven atlayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Rüyada yumurta çatlatmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, verimin her geçen gün artacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Rüyada çatlamış toprak görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada topuk çatlaması görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments