Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatlamış topuk görmek

Rüyada çatlamış topuk görmek

Rüyada çatlamış topuk görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlamış topuk gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla kendi istediğiniz yoldan gidilmesi veya yöntemlerinizin kabullenilmesi konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada çatlamış topuk görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuk çatlaması görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işarettir.

Rüyada çatlamış ayak topuğu görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çatlamış karpuz görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatlayan duvar görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada cam çatlatmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, isabetli adımlar atılacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtanın çatlamasını görmek hayat boyu desteği olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments