Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin dış kapısını görmek

Rüyada evin dış kapısını görmek

Rüyada evin dış kapısını görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evin dış kapısını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Rüyada evin dış kapısını görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dış kapı açmak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı dışında kalmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Rüyada dış kapıyı açmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada dış kapıyı kapatmak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments