Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı dışında kalmak

Rüyada kapı dışında kalmak

Rüyada kapı dışında kalmak komşularla ters düşüleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada kapı dışında kalmak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Rüyada kapının dışında kalmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı dışında kalmak üzüleceğine ve hastalanacağına, güvenini sarsacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada evlilik dışı hamile kalmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada dışarda kalmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek sermaye elde edeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dış kapı silmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments