Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapıyı kilitlemek

Rüyada dış kapıyı kilitlemek

Rüyada dış kapıyı kilitlemek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına alamet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı kilitlemek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı içerden kilitlemek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tahta kapı kilitlemek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, geçmişi unutup geleceğine işaret eder.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak işlerinizin bozulacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilitlemek açmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada evin kapısını kilitlemek hasta ve üzgün olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret etmektedir.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments