Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapı açmak

Rüyada dış kapı açmak

Rüyada dış kapı açmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, bekarsa evleneceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok üzüntü duyulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalettir.

Rüyada dış kapı açmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada dış kapı açmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada dış kapıyı açmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek elinin darlıktan kurtulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada dış kapı silmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada dış kapının açıldığını görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek sorunlarını bitireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments