Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapıyı açık görmek

Rüyada dış kapıyı açık görmek

Rüyada dış kapıyı açık görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, zor durumların biteceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açık gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada dış kapıyı açık görmek rahatının yerine geleceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, dara düşeceğine işarettir.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada kapının dışında kalmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet eder.

Rüyada dış kapı silmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı kapatmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dış kapıyı açmak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada dış kapı açmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments