Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapıyı kapatmak

Rüyada dış kapıyı kapatmak

Rüyada dış kapıyı kapatmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, konforunun yerinde olacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada dış kapıyı kapatmak gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Rüyada dış kapıyı kapatmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dış kapı silmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapı görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek lüksüne de lüks katacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada kapı dışında kalmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments