Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek mutlulukların yarım kalacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, küskünlük yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Rüyada dış kapının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada dış kapıyı açık görmek istenen herşeye kavuşulacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada dış kapının açık olduğunu görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Rüyada kapının dışında kalmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek dertlerin artacağına, insanlarla arasının açılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı dışında kalmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dış kapı silmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments