Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış kapıyı açmak

Rüyada dış kapıyı açmak

Rüyada dış kapıyı açmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, vefa göstereceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada dış kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Rüyada dış kapı açmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dış kapıyı açmak yolunun hep açık olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı açık görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kapı dışında kalmak manevi rahatlamaya erileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada evin dış kapısını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hasta ise iyileşeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada dış kapının kırıldığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments