Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem sallanması görmek

Rüyada deprem sallanması görmek

Rüyada deprem sallanması görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, güzellik ve hayır geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem sallanması gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada depremden sallandığını görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada deprem sallanması görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, yaşamının uzun olacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Rüyada depremde sallanmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremle sallanmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem sallanmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, ruhunun şifa bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada depremden sallanmak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments