Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olup sallanmak

Rüyada deprem olup sallanmak

Rüyada deprem olup sallanmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, durumunuzun iyileşeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olup sallanmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada depremde sallanmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine inanılır.

Rüyada deprem sallanmak şansın açılacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada depremden sallanmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, iş hayatında başarılı olmaya, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremle sallanmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, güleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments