Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde sallanmak

Rüyada depremde sallanmak

Rüyada depremde sallanmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet eder.

Rüyada depremde sallanmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada depremle sallanmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine inanılır.

Rüyada depremde sallanmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada deprem sallanması görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olup sallanmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek can sıkıntısının sona ereceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evin sallandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments