Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde evlerin sallandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada depremde evlerin sallandığını görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olduğunu evin sallandığını görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek yeni mallara kavuşacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada deprem sallanması görmek yaşananları unutturacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada depremle sallanmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek iyi geçiminin biteceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremden sallandığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada deprem sallanmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments